3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Weert

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Weert

Afvoer ontstoppen Weert? Zit uw riool verstopt in Weert en wilt u deze laten verhelpen voor een ervaren loodgieter? Onze monteurs staan voor u klaar.

Op het internet worden veel middelen en gereedschap aangeboden waarmee u mogelijk uw riool verstopping kunt verhelpen. Het is voor velen echter onduidelijk wat wél en wat niet werkt.

Op deze pagina vindt u een aantal manieren waarop u mogelijk  zelf uw riool kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor mekaar? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0495 201 741 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Weert helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Weert

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Dan bent u bij afvoer ontstoppen Weert aan het juiste adres! Wij kunnen je helpen met elke verstopping.

De vakmannen van afvoer ontstoppen Weert helpen u graag met alle problemen in en rondom de afvoer. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Neem snel contact met ons op via 0495 201 741 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Heeft u een klus die niet op zich kan laten wachten, omdat de afvoer bijvoorbeeld overstroomt? Dan spreken wij van een spoedklus.

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een collega van Afvoer Ontstoppen Weert.

Komt het water uit de afvoer omhoog en zorgt dit voor een overstroming? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Weert. Dit kan via 0495 201 741. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Bevindt de verstopping zich in de afvoer van een elektrisch apparaat, bijvoorbeeld een vaatwasser of wasmachine? Controleer dan de afvoerfilters.

We zien regelmatig dat er bij de filter een ophoping plaatsvindt, die ervoor zorgt dat het water geen doorgang heeft naar het riool. 

Dit is geen moeilijke opgave. U verwijdert de filter en reinigt deze in een warme sop. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is het probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Weert via 0495 201 741.

Sifon controleren

Bij veel verstoppingen in de afvoer zit het probleem in de sifon. Dit is de zwanenhals in de afvoer die fungeert als stankafsluiter.

Denkt u dat de afvoer verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u in de meeste gevallen zelf de verstopping verholpen.

Haal eerst de sifon los. In veel gevallen is deze eenvoudig los te draaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Heeft u de sifon schoongemaakt? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost!

Is het nog niet gelukt om zelf uw riool te ontstoppen? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 0495 201 741.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Is de afvoer verstopping in de afvoer nog niet verholpen? Probeer uw afvoer dan te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Voor een sterker effect raden we u aan de zuiveringszout is aan te mengen met azijn. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw afvoer ontstoppen.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een manier om een afvoerverstopping los te laten komen, is door het gebruik van de welbekende plopper. Veel mensen hebben al een plopper in huis. 

Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt vaak zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is.

Bel gerust met een collage Afvoer Ontstoppen Weert om uw situatie te bespreken 0495 201 741.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectief middel om uw riool te ontstoppen is een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen.

Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Wil het niet lukken om uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met onze rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om de levensduur van uw riool en afvoer zo lang mogelijk te houden, is het van belang dat u uw riool en afvoer in goede staat houdt. Gooi daarom geen olie of frituurvet in een afvoer.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat u geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt. Deze kunnen vast blijven zitten en ophopen tot een verstopping.

Wij kunnen onder andere met speciale apparatuur de staat van uw afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een Ontstoppingsdienst in Weert? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Weert via 0495 201 741.

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer een afvoer verstopt is, kan dit veel problemen en ongemakken met zich meebrengen. U wilt dat dit natuurlijk zo snel mogelijk wordt opgelost.

Daarom raden we u aan om een ervaren rioolspecialist van Riool Ontstoppingsdienst Weert in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Wij staan voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Weert via 0495 201 741. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Weert helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Weert? Riool Ontstoppen Weert staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Weert.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Weert? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Weert!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Weert

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Kan ik een afspraak maken bij Riool Ontstoppen Weert?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Weert via 0495 201 741.

Mocht u alsnog vragen hebben, kunt u ons gerust bellen. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Maximaal 24 uur voor de afspraak kunt u nog annuleren door te bellen naar 0495 201 741. Wij helpen u graag!

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Van tevoren is lastig in te schatten hoe lang het weghalen van de verstopping duurt. Elke klus is namelijk anders. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Dat is lastige te zeggen. Dat komt doordat elke verstopping anders is. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Weert?

De prijzen van Riool Ontstoppen Weert zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Wanneer wij uw verstopping verhelpen, krijgt u drie maanden garantie. Dit betekent dat wanneer de verstopping binnen drie maanden terugkeert, wij de verstopping kosteloos komen ontstoppen!

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Weert?

Ontstoppingsdienst Weert ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Weert verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Weert helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Weert bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Weert inschakelen? Neem gerust contact op via 0495 201 741.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Riool Ontstoppen Weert is werkzaam in heel Weert en omstreken. Het maakt ns niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Bel nu 0495 201 741 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Weert zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

Dat is mogelijk, echter is dat vaak niet gemakkelijk. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen.

Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Weert op 0495 201 741.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Weert was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HV Weert

Riool Ontstoppen Weert is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Gotcha Cinema

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Weert.

Esther

St. Jans Gasthuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Weert is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button